Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının adet olduğunu görmek

Rüyada başkasının adet olduğunu görmek

Rüyada başkasının adet olduğunu görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, elinin darda kalmayacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Rüyada kızını adet olmuş görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, parasal durumun düzeltileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada adet kan görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine tabir olunur.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir damla adet kanı görmek çok hayırlı işlere atılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Rüyada zamansız adet görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, işinin başından ayrılmayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalettir.

Rüyada kendini adetli görmek işlerinin yolunda gideceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada erken adet olmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada banyoda adet olmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments