Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada adet olduğunu ve kanı gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada bir damla adet kanı görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok adet kanı görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanını yıkamak evde dinlenmek zorunda olacağına, atılan adımların zarar getireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanını silmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek yeniden bir araya geleceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments