Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kan görmek

Rüyada adet kan görmek

Rüyada adet kan görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet kan gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kan adet görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet olmak kan görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet kan görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet olup kan görmek hasret ve özlem gidereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken adet olmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada adet kanı yemek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments