Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını adet olmuş görmek

Rüyada kızını adet olmuş görmek

Rüyada kızını adet olmuş görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada kızını adet olmuş gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, önemli bir makama terfi alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını adetli görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kızını adet olmuş görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek zorlukların biteceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayatın düzene gireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet hali görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments