Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini adetli görmek

Rüyada kendini adetli görmek

Rüyada kendini adetli görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini adetli gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada tuvalette adet olmak hayır dualarına nail olacağına, çocuklar gibi şen olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet gördüğünü görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kötüyse düzeleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada temiz adet bezi görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken adet görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada adetliyken abdest almak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanını yıkamak ana baba dualarının alınacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, maddi varlığının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments