Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir damla adet kanı görmek

Rüyada bir damla adet kanı görmek

Rüyada bir damla adet kanı görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir damla adet kanı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Rüyada bir damla adet kanı görmek özel hayatının renkleneceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yolunun hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada damlayan kan görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada bir damla kan görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına inanılır.

Rüyada kulağa damla damlatmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine tabir olunur.

Rüyada su damlaları görmek takdir edilen kişi olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına inanılır.

Rüyada su damlaması görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camda yağmur damlası görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada su damlatmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, dertlerine çare bulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments