Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamansız adet görmek

Rüyada zamansız adet görmek

Rüyada zamansız adet görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada zamansız adet gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada zamansız adet görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Rüyada yakın zamanda ölen birini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal durumun düzeltileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her zaman aynı kişiyi görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, sosyal konumunun değişeceğine tabir olunur.

Rüyada zamansız karpuz görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada zaman makinesi görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet eder.

Rüyada zaman dilimi görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ölüm zamanını görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahir zaman görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ömrün uzun olmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments