Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erken adet olmak

Rüyada erken adet olmak

Rüyada erken adet olmak mal mülk sahibi olunacağına, işin düzeltileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, parasız kalacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada erken adet olmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada erken adet olmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erken uyanmak çirkin sözler işitileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet eder.

Rüyada eşinin erken doğum yaptığını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada namazı erken kılmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, dertlerin başlayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada erken doğum yapmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, işinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada erken yaşta evlendiğini görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin erken doğum yaptığını görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden erken gelmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments