Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda adet olmak

Rüyada banyoda adet olmak

Rüyada banyoda adet olmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulur.

Rüyada banyoda adet olmak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada banyoda adet olmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, ancak yılmayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulur.

Rüyada banyo yaparken adet olmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada adetliyken banyo yapmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işarettir.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada başkasını adetli görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanaması olmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanını temizlemek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulur.

Rüyada adet olacağını hissetmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments