Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını tırnağını kesmek

Rüyada başkasını tırnağını kesmek

Rüyada başkasını tırnağını kesmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasını tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Rüyada makasla tırnak kesmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalettir.

Rüyada banyoda tırnak kesmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kirli tırnak kesmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, huzurlu günlerin biteceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin tırnak kesmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işaret etmektedir.

Rüyada el tırnağı kesmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük bir işe kavuşacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnak kesmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine yorulur.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments