Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tırnak kesmek

Rüyada kirli tırnak kesmek

Rüyada kirli tırnak kesmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli tırnak kesmek gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Rüyada kirli tırnak kesmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak içinde kir görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada içi kirli tırnak görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakta kir görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, gururlandıracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada tırnak kiri temizlemek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments