Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tırnağını kesmek

Rüyada başkasının tırnağını kesmek

Rüyada başkasının tırnağını kesmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, alım gücünün artmasına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Hayallerinize yer açmanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada köpek tırnağı kesmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi tırnağı kesmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda tırnak kesmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, zararların telafi edileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments