Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan kedi görmek

Rüyada ağlayan kedi görmek

Rüyada ağlayan kedi görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada ağlayan kedi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kedinin ağzında balık görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan kedi görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, iş hayatında zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada ağzında kedi görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kedi ağlaması görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada ağzından öpüşmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments