Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ağzında fare görmek

Rüyada kedi ağzında fare görmek

Rüyada kedi ağzında fare görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, güzel bir evliliğe, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalettir.

Rüyada kedi ağzında fare gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi ağzına almak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan fare görmek kalp kıracağına, vefakar bir insan olunacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada ağzından fare çıkarmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağzından fare çıktığını görmek bolluğun sürekli olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzına fare girmek çok büyük mutluluk duyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ağzında fare görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments