Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ağlaması görmek

Rüyada kedi ağlaması görmek

Rüyada kedi ağlaması görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ağlaması gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Rüyada ağzında kedi görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada kedinin ağzında balık görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan kedi görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi ağlaması görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ağlarken görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments