Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin ağzında yılan görmek

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kariyerinin yükseleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada kedinin ağzında yılan gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek malından ve parasından kaybedeceğine, yanlış seçimler yapacağına, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ağlayan kedi görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada kedi ağlaması görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzında kedi görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, onları tebrik edeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kedinin ağzında balık görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek evliyseniz eşle iyi geçime, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzıyla yılan öldürmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments