Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından öpüşmek

Rüyada ağzından öpüşmek

Rüyada ağzından öpüşmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ailesini kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağzından öpüşmek gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada ağlayan kadınlar görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında iğne görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından öpüşmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işarettir.

Rüyada ağzını dolu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın ağzından su içmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamayan birini görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak çok büyük başarılar elde edileceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Rüyada balık ağzında balık görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments