Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında kedi görmek

Rüyada ağzında kedi görmek

Rüyada ağzında kedi görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hasta ve zor geçireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işaret eder.

Rüyada ağzında kedi gördüyseniz:

  • Sosyalleşmek aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada ağlayan kedi görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ağzında fare görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, ondan şifa göreceğine delalet eder.

Rüyada kedinin ağzında balık görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulur.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında kedi görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulur.

Rüyada kedi ağlaması görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, endişelerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saç kılını ağzında görmek elini haramdan uzak tutacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments