Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin ağzında balık görmek

Rüyada kedinin ağzında balık görmek

Rüyada kedinin ağzında balık görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, her şeyin ters gideceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, zor zamanların sona ereceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işaret eder.

Rüyada kedinin ağzında balık gördüyseniz:

  • Her alanda kullanabilirsiniz.

Rüyada kedinin ağzında balık görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek önemli yerlere geleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Rüyada ağzında kedi görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi ağlaması görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan kedi görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzıyla balık tutmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments