Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, önemli bir lider haline geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada başka birini sigara içerken görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek ileride çok zengin biri olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments