Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içerken yakalanmak

Rüyada sigara içerken yakalanmak

Rüyada sigara içerken yakalanmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, refaha erileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada sigara içerken yakalanmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına inanılır.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara içerken yakalanmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine inanılır.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Rüyada sigara yakalatmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Rüyada sigarayla yakalanmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı yakamamak ayağa kalkacağına, işlerin açılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içmeyi istemek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments