Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını oynarken görmek

Rüyada başkasını oynarken görmek

Rüyada başkasını oynarken görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, başarı elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasını oynarken gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Rüyada oyulmuş taş görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine inanılır.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada ölüleri oynarken görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada oynayan diş görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, elde bulunan imkânların artacağına işarettir.

Rüyada oynayan gelin görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün oynamasını görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oynayan erkek görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü oyulmak malının ve aşının da çoğalacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments