Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün oynamasını görmek

Rüyada ölünün oynamasını görmek

Rüyada ölünün oynamasını görmek dinden çıkacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün oynamasını gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Rüyada ölünün oynamasını görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ölüyü oynarken görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü oynarken görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüleri oynarken görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada dişi oyulmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, üzüntü yaşamaya, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi oynarken görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenis oynandığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada birini oynarken görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments