Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan gelin görmek

Rüyada oynayan gelin görmek

Rüyada oynayan gelin görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bolluk içinde yaşanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada oynayan gelin gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada oynayan gelin görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada oyulmuş diş görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada oynayanları görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına delalettir.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oynayan balık görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada oyun oynandığını görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçla oynandığını görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada oynayan kadın görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments