Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüleri oynarken görmek

Rüyada ölüleri oynarken görmek

Rüyada ölüleri oynarken görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ikinci bir şans vereceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, dertleri biteceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüleri oynarken gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada ölüyü oynarken görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hayaline kavuşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada ölüleri oynarken görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü oynarken görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün oynamasını görmek isyan edeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada kartopu oynayanları görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada dişinin oyulduğunu görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada top oynayan birini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments