Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan diş görmek

Rüyada oynayan diş görmek

Rüyada oynayan diş görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine inanılır.

Rüyada oynayan diş gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Rüyada oyulmuş diş görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada oynayan diş görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına tabir olunur.

Rüyada diş oynamasını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisine şifa olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okey oynayanları görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dişin oyulduğunu görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini oynarken görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, başarılarını ispat edeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini oynarken görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, mal sahibi olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments