Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan erkek görmek

Rüyada oynayan erkek görmek

Rüyada oynayan erkek görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yarasını saracağına, yüzünün kızaracağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada oynayan erkek gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Rüyada oynayan erkek görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol oynandığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Rüyada top oynayanları görmek yeni iş teklifleri alacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalettir.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, iyi konumlara geleceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada futbol oynayan birini görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada oymalı koltuk görmek parasının ve malının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada oynayan ayı görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments