Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, bekarsa evleneceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Rüyada merdivenden düşeni görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek iş güç sahibi olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, gelir kaybedeceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden düşerken görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments