Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek her anlamda şifa bulmaya, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden düşürülmek fakirlikten kurtulmaya, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden düşerken görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalettir.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments