Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kazancının katbekat artacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada merdivenden düşürülmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek hoşgörülü biri olunacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, işlerinin çok açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments