Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kelepçeli görmek

Rüyada başkasını kelepçeli görmek

Rüyada başkasını kelepçeli görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, birikim yapılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kelepçeli gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Rüyada kelepçeli birini görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada başkasını kelepçeli görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kelepçeli görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah ve kelepçe görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta kelepçe görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments