Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini kelepçeli görmek

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kurulu düzeninin olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini kelepçeli gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kelepçeli görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe kırmak külfetinin ve yükünün artacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına kelepçe takmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, insanlar tarafından tanınacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek şansın açılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada kelepçeli insan görmek sorumlulukların azalacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments