Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kelepçeli görmek

Rüyada kendini kelepçeli görmek

Rüyada kendini kelepçeli görmek fakirlik yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kelepçeli gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Rüyada koluna kelepçe takmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada birisine kelepçe takmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, şaşkın olacağına delalet eder.

Rüyada biriyle kelepçelenmek rızkın ve kazancın artacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe taktığını görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kelepçeli birini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments