Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçeli birini görmek

Rüyada kelepçeli birini görmek

Rüyada kelepçeli birini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli birini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Rüyada altın kelepçe takmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kelepçeli görmek çok kötü durumlara düşeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçe takılmak hastalıklarının biteceğine, karlı işlere gireceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hayatının düzene gireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada altın kelepçe görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocasını kelepçeli görmek moralin bozulacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işarettir.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments