Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta kelepçe görmek

Rüyada ayakta kelepçe görmek

Rüyada ayakta kelepçe görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zararların üst üste geleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta kelepçe gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Rüyada ayakta kelepçe görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada babasını kelepçeli görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada polis kelepçesi görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, manevi mutluluğu tadacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini kelepçeli görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelepçeli birini görmek zor durumlarda kalacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe vurulmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçe çözmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments