Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, zahmet veren işlerin artacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, şansızlığın kırılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada baskasini hamile ve dogum gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada baskalarini hamile görmek sürekli ağlamaklı olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baska birini hamile olarak görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada basina kina yakmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada su basmış ev görmek kendisiyle övüneceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baskasina ayakkabi vermek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bas gitar görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baska bir sehre gitmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yarar getireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments