Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basina kina yakmak

Rüyada basina kina yakmak

Rüyada basina kina yakmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, güveninin artacağına, kazancının bol olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana tabir olunur.

Rüyada basina kina yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada basina kina yakmak işinin yoluna gireceğine, canının kıymetini bileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kina elbisesi giymek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, şansın açılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada kina gecesi gitmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına rivayet eder.

Rüyada kin gütmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kina gecesini görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kina gecesine gitmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada king kong görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kendi kina gecesi olduğunu görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments