Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bas gitar görmek

Rüyada bas gitar görmek

Rüyada bas gitar görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kendi işine kavuşacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalet eder.

Rüyada bas gitar gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada bas gitar görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Rüyada bas gitar çalmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık gitar görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gitar hediye almak iş için gurbete gidileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ona kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gitar görmek yol göstereceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada gitar aldığını görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada elektronik gitar çalmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments