Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasina ayakkabi vermek

Rüyada baskasina ayakkabi vermek

Rüyada baskasina ayakkabi vermek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulur.

Rüyada baskasina ayakkabi vermek gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara meyillisiniz.

Rüyada baskasina ayakkabi vermek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada baska birini hamile olarak görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada baskan görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine inanılır.

Rüyada baskalarinin kavga görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Rüyada baska birini öpmek hayırlı adımlar atılacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada siyah basörtü görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments