Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskalarini hamile görmek

Rüyada baskalarini hamile görmek

Rüyada baskalarini hamile görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, daha fazla para kazanacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada baskalarini hamile gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Rüyada baska birini hamile olarak görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, önün açılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulur.

Rüyada baskalarini hamile görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada basina kina yakmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada baskasina su vermek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada tıka basa tatlı yemek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basini kel görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments