Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska bir sehre gitmek

Rüyada baska bir sehre gitmek

Rüyada baska bir sehre gitmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, en yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada baska bir sehre gitmek gördüyseniz:

  • Ya da sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Rüyada baska bir sehre gitmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah basörtü görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada hasan basri görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini su basmış görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Rüyada evi su basmış görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada baskasinin gelinlik görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada baskalarini hamile görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada baska bir erkek öpmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, ufkunun açılacağına, sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments