Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska birini hamile olarak görmek

Rüyada baska birini hamile olarak görmek

Rüyada baska birini hamile olarak görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada baska birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada baska birini hamile olarak görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, işinden ekmeğinden olacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baskalarini hamile görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada baskasiyla beraber olmak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada baskasiyla yatmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada baskasina su vermek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada baska birinin öldüğünü görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada basörtü örtmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments