Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan gelin görmek

Rüyada ağlayan gelin görmek

Rüyada ağlayan gelin görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, müjdeli bir haber alacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada ağlayan gelin gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada ağlayan bir gelin görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada gelini ağlarken görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan gelin görmek moralinin bozulacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayarak gelin olmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada gelin dövmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yabancı gelin görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, konfor içinde yaşayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birini gelin görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın gelini olmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments