Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak gelin olmak

Rüyada ağlayarak gelin olmak

Rüyada ağlayarak gelin olmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yanlış işler yapacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak gelin olmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada ağlayan gelin görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayarak gelin olmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan bir gelin görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelini ağlarken görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada evli birini gelin görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada gelin evi görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gelin arabası görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin olmak için kuaföre gitmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments