Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan bir gelin görmek

Rüyada ağlayan bir gelin görmek

Rüyada ağlayan bir gelin görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan bir gelin gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Rüyada ağlayan gelin görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayarak gelin olmak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan bir gelin görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelini ağlarken görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelin görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelini dövmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada gelinle öpüşmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments