Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gelin görmek

Rüyada birini gelin görmek

Rüyada birini gelin görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına rivayet eder.

Rüyada birini gelin gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Rüyada gelin saçı yapıldığını görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Rüyada kendinin gelin olduğunu görmek rahatın yerine geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada gelin ve bebek görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada gelinle tartışmak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü gelin görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yalnız gelin görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinini sevmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin gelin olduğunu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments