Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı gelin görmek

Rüyada yabancı gelin görmek

Rüyada yabancı gelin görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yabancı gelin gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Rüyada yabancı gelin görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iki yabancı adam görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada yabancı konuşmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir ülke görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kişi görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalettir.

Rüyada yabancı birilerini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kadınla evlenmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı erkekle öpüşmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments