Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın gelini olmak

Rüyada başbakanın gelini olmak

Rüyada başbakanın gelini olmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın gelini olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada başbakanın gelini olmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın elinden tutmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla yolculuk yapmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana mektup yazmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işarettir.

Rüyada başbakana para vermek düşmanına galip geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada başbakanı alkışlamak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına yorulur.

Rüyada başbakanın hanımını görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, para sahibi olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments