Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini ağlarken görmek

Rüyada gelini ağlarken görmek

Rüyada gelini ağlarken görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, üzüntülerin biteceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hastalıklarını yeneceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada gelini ağlarken gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Rüyada gelini ağlarken görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ağlayarak gelin olmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan gelin görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan bir gelin görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada gelin çiçeğini atmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gelin alayı görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada gelin ayakkabı görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments