Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek

Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek

Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasında sivilceli yüz gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak geçici olarak rahatsızlanacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek daha iyi anlaşır olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat nefes alınacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilcelenmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler görmek sıkıntısının biteceğine, dertlerine derman bulacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments